24/7/365 bereikbaar[email protected]+31 (0) 20 210 1744

Opzoek Naar Transport?
Bel Ons Nu

+31 (0)20 210 1744

AOG Service

Aircraft On Ground (AOG)

24 hours per day, 7 days per week service

 

 

Aircraft on Ground (AOG) is een term die gebruikt wordt als een vliegtuig aan de grond staat met technische problemen. Wij, S-Trans Sneltransport, worden ingeschakeld bij het vervoeren van een essentieel onderdeel dat het vliegtuig aan de grond houdt.

Deze zendingen zijn erg cruciaal en worden daarom met extra aandacht en expertise opgepakt. Dit wordt gedaan vanuit onze speciale AOG-desk die gevestigd is in Breda en in de buurt van Schiphol. Zodra wij een melding krijgen van het benodigde onderdeel wordt een van onze dichtstbijzijnde chauffeur ingeschakeld. Wij verlenen deze AOG service zowel nationaal als internationaal. Bij internationale AOG zendingen kan er een On Board Courier (OBC) ingeschakeld worden om u nog sneller van dienst te kunnen zijn.    

Ook maken wij gebruik van diverse certificaten en bevoegdheden om zo snel mogelijk de passage op Schiphol te passeren. Daarnaast beschikt S-Trans Sneltransport over een ADR Certificaat, waardoor het mogelijk is om onderdelen te vervoeren waarbij een ADR certificaat vereist is. Hierbij kunt u denken aan brandbare/explosieve onderdelen. 

S-Trans Sneltransport levert deze AOG service 24 hours per day, 7 days per week. Wij bieden u alle mogelijkheden aan en denken altijd met u mee.

Contacteer ons voor Aircraft On Ground (AOG Service):

 

Telefonisch: +31 (0) 6 3633 5583 / +31 (0)20 210 1744 (24/7 available)

E-mail: [email protected]

Live Tracking

Onze voertuigen zijn live te volgen tijdens uw transport. Dit wordt gedaan vanuit onze planning én via een externe meldkamer.

24/7 Support

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom zijn wij heel het jaar door, 24 uren per dag en 7 dagen per week actief om uw transport zo goed mogelijk uit te laten voeren.

Directe Levering

Om vertragingen te vermijden verzorgen wij uw transport met een wagen die alleen voor u rijdt. Zo worden uw goederen direct geleverd.