24/7/365 bereikbaar[email protected]+31 (0) 20 210 1744

Opzoek Naar Transport?
Bel Ons Nu

+31 (0)20 210 1744

High-tech Transport

High-tech transport

 

In de High Tech industrie is het transport van gevoelige en kostbare apparatuur een grote uitdaging. De goederen moeten immers in zeer beveiligde omstandigheden vervoert worden. 
Deze omstandigheden nemen wij zeer hoog in het vaandel. Bij S-Trans Sneltransport wordt uw lading vervoert in een passende wagen die TAPA TSR1 is uitgerust. Dit zijn werelds strengste beveiligingseisen die het onmogelijk maken voor vreemde om toegang te krijgen bij de laadruimte. Dit wordt o.a. gehandhaafd door middel van elektronische sloten die op afstand bedienbaar zijn (vanuit interne en externe meldkamers), panic buttons, live tracking en alarm klasse 5.  

Tevens zijn onze chauffeurs getraind om uw waardevolle goederen succesvol op bestemming te leveren. (Robbery Response Trained)

 

BENIEUWD WAT S-TRANS SNELTRANSPORT VOOR U KAN BETEKENEN? PROBEER ONS EEN KEER UIT

Live Tracking

Onze voertuigen zijn live te volgen tijdens uw transport. Dit wordt gedaan vanuit onze planning én via een externe meldkamer.

24/7 Support

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom zijn wij heel het jaar door, 24 uren per dag en 7 dagen per week actief om uw transport zo goed mogelijk uit te laten voeren.

Directe Levering

Om vertragingen te vermijden verzorgen wij uw transport met een wagen die alleen voor u rijdt. Zo worden uw goederen direct geleverd.